Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolileOligurie

- Reducerea debitului urinar sub 800 ml in 24 h, pana la suprimarea lui -anuria.


Sunt indicate: mere, cirese, prune, grapefruit.

.    Ceaiuri diuretice: albastrele, anason, anghinare, brustur, cozi de cires, visin, coada--calului, ienupar, izma, maces, merisor, mesteacan, papadie, pelin, pin, pir, plop negru, porumbar, matase de porumb, sapunarita, scai-vanat, soc, sulfina, trei-frati-patati, urzica, urzica-moarta, teci de fasole, splinuta (infuzie - 4 cesti/zi), infuzie din pudra de pielita de mere (1 lingura/200 ml apa) - 4-6 cesti/zi.

.    Decoct timp de 5 min. din 25 g seminte de patrunjel/1/2 1 apa. Se bea cate o ceasca cu 1 h inainte de mesele de pranz si seara.

De cele mai multe ori este ca urmare a unei leziuni a rinichiului sau a cailor urinare, cu urina decolorata.

Daca oliguria apare datorita altor boli (de inima, ciroza, varsaturi, diaree) urina va fi concentrata.

Invers, poliuria este cresterea volumului urinar la peste 2000 ml/zi.

In dereglarile urinare, se bea ceai de pufulita cu flori mici, se pun comprese cu musetel oparit, se fac bai de aburi cu coada-calului.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente