Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolileRetentie urinara

- Imposibilitatea de a elimina urina. Cauza poate fi prostatica sau nervoasa. La prostatici, unele medicamente care trebuie evitate (Foladon, atropina, diuretice) pot provoca retentia.


.    Seara se mananca o para.

.    Marar.

Spasme vezicale (nu se mai poate urina): perna cu pedicuta incalzita (calmeaza crampele). Pareze vezicale: se fac bai de sezut cu urzica-moarta si se bea ceai. Atonie vezicala: cretisoara, esenta de traista-ciobanului, macerat de troscot. Se fac bai de sezut cu sare; cu traista-ciobanului si/sau coada-soricelului si/sau coada-calului - 100 g planta la 5 1 apa - macerat 12 h.


.    Pentru rinichi cu blocari, se recomanda: se fierb 3 kg radacina patrunjel in 5 1 apa, pana scade apa la jumatate. Dupa racire se adauga 0,5 kg miere. Aceasta cantitate reprezinta mancarea si bautura pe 3 zile (sau cate 1 l/zi).


Nota pentru obezi sau gurmanzi: se poate manca foarte, foarte putin in prima si a treia zi, dar a doua zi nu se mananca nimic.

Timp de 18 zile se urmareste urina si se noteaza ce s-a intamplat. Daca a aparut ceva in urina (puroi, sange, tulbure), se repeta cura pana aceasta ramane curata.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente