Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolilePolipi la vezica urinara


. Bai de sezut cu coada-calului si coada-soricelului. Polipii sunt provocati adesea de lipsa de calciu si de zinc din organism.

Pentru polipi pe vezica, uretre, uter, dna ... din Bucuresti, care s-a vindecat, recomanda urmatorul tratament:

1.   1 kg miere + 3 radacini de hrean rase cu coaja. Se ia zilnic cate o lingura, inaintea meselor principale (de 3 ori/zi).

2.   5 oua de tara albe si proaspete se spala si se pun intr-un borcan unul langa altul. Peste ele se toarna zeama de la 10-15 lamai (zeama sa acopere ouale cu 5-6 mm. Se leaga borcanul la gura si se pune la macerat (in cainara, la intuneric), timp de 10 zile, ouale se mai intorc ca sa se macereze coaja peste tot. In final ramane doar pielita pe ou. Se amesteca bine compozitia si apoi se trece prin tifon. Lichidul obtinut se amesteca cu 250 g miere (salcam) si cu 250 g alcool dublu rafinat. Din aceasta compozitie se iau cate 25 g, de 3 ori/zi, inaintea meselor principale.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente