Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si gura, gustulLimba cu harta geografica


Sunt usturimi ca de arsuri, mai ales la contactul cu anumite alimente.

.    Se beau 3 cani/zi cu ceai de sanziene - infuzie - 1 lingurita planta/1 cana apa. Prima cana se bea dimineata, pe stomacul gol. Se tin cu degetele tampoane de vata imbibate in infuzie, pe limba.

.    Se consuma branza de vaci, smantana, legume, fructe, peste fiert.

.    Se recomanda tinctura de propolis 20-30 picaturi/jumatate pahar cu apa. Se ia o cantitate de lichid in gura, se tine cam 10 min., apoi se scuipa. Se poate pune un tampon de vata imbibat in solutie. Se aplica de 3 ori/zi. Dupa 10 zile afectiunea dispare (Formula AS, nr. 386).

.    Pentru crapaturi si usturimi ale limbii se mai recomanda: apa de gura cu propolis (Floral) - gargara cu ceai de galbenele (2-3 flori/100 ml apa). Se face gargara dupa fiecare masa. Infuzia se tine in frigider. Se curata limba in fiecare dimineata si seara cu o lingurita de plastic sau cu o lingura de lemn.

.    Daca limba este uscata si cu crapaturi adanci, se va face un control la colonul anusului, care poate fi bolnav.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente