Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Medicina naturista si
 Ce si cum mancam
 Despre auxoni sau fermenti
 Distrugerea alimentelor prin incalzire
 Conservarea congelarea
 Cerealele
 Carnea
 Grasimile
 Ouale
 Produsele rafinate industrial
 Stimulenti
 Produsele lactate
 Mierea

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Cruditati si alimente, incalire, fierbere

OualeGalbenusul de ou se consuma de 2-3 ori/saptamana, tinand cont ca albumina din ou este greu digerabila, iar albusul retine toxinele in rinichi.

Albusul crud poate determina unele tulburari digestive (diaree); de asemenea, prin ovidina pe care o contine (si care este inactivata prin tratament termic) inactiveaza biotina - vitamina B8 (Iulian Mincu - Alimentatia rationala a omului sanatos).

Cei sanatosi, care vor sa consume albus, sa-1 fiarba. Galbenusul se poate introduce 1 min. in apa clocotita. Sunt sanatoase ouale proaspete de tara.


loading...
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente