Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si bolile intestinului, boli intestinaleColon iritabil


Exista perioade de constipatie urmate de perioade de diaree cu mai multe scaune pe zi. Evitati produsele grase, prajelile si laptele (Formula AS, nr. 37l/iulie 1999, "Colon iritabil").

.    Dimineata, persoanele mature vor lua 40 picaturi tinctura de propolis in 100 ml apa calda.


Dupa 1/2 h se ia 1 lingura de gel de aloe vera cu ceai de coada-soricelului iar dupa 30 min. se ia micul dejun. Se beau 2 1 lichid/zi pe tot timpul tratamentului cu aloe.

Inainte de masa de pranz si cina se ia tot cate 1 lingura de gel de aloe. Durerile dispar.

Pana se procura gelul de aloe, se inghit 6 inghitituri/zi (cate una inainte si dupa fiecare masa) din macerat de radacina de obligeana in apa (1 lingura radacina/250 ml apa). Un flacon de gel are 1 1. Se incepe tratamentul cu 1 lingura/zi timp de o saptamana, apoi 2 linguri/zi, o saptamana si apoi 3 linguri/zi pana la vindecare. Un litru de gel tine 1 luna.

Produsul "Redigest".

Tinctura de galbenele sau lavanda, in functie de cauza care a produs-o.

"Phyto-Enterol", produs de Laboratoarele Medica din Romania.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente