Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si bolile intestinului, boli intestinalePolipi anali si polipi pe colon


1.   Pe o fasie de tifon steril pusa in patru, se pune circa 1/2 lingurita untura de porc nesarata. Se sta apoi 1/2 h culcat pentru ca grasimea sa-si faca efectul. Se repeta cat timp este nevoie.

2.   Se bea cate o inghititura inainte si dupa fiecare masa din macerat de radacina de obligeana (1 lingura radacina maruntita/250 ml apa). Se fierbe apa, se raceste, se adauga radacina de obligeana si se lasa la macerat pana a doua zi dimineata.


Se fac spalaturi locale cu ceai de galbenele si musetel dupa fiecare scaun (folositi o para de cauciuc).

In cursul tratamentului se reduce consumul de paine la 2-3 felii/zi.

3.   De incercat (neexperimentat pentru acest caz) produsul Variterp, pe baza de castane (revista Formula AS, ar. 391/6 decembrie 1999).

.    Tinctura de propolis, luata astfel:

Prima zi - o lingurita ceai + o picatura tinctura.

A doua zi - o lingurita ceai + doua picaturi tinctura.

Se creste zilnic doza cu o picatura, timp de 25 de zile. Din a 26-a zi, se ia ceai +
24 picaturi propolis, descrescand pana la o picatura.

Se face pauza o saptamana si apoi se reia tratamentul.

.    Se fac microclisme cu infuzie de marul-lupului - 1 lingurita planta/100 ml apa fierbinte. Cand ajunge la o temperatura suportabila, se face clisma, apoi se sta in pozitie orizontala retinand lichidul in colon min. 20 min. Se repeta timp de 21 zile.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente