Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

Medicina naturista si
 Artroze Reumatism degenerativ
 Artroza soldului
 Spondilozele
 Spondiloza anchilozanta
 Spondiloza lombara
 Discopatie cervicala
 Discopatie lombara


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si reumatism degenerativArtroza soldului


In Artroza soldului (coxofemurala, coxartroza) se indica:

Ceai de maghiran sau rozmarin.

Gimnastica medicala, ciclism, sprijinirea la mers pe un baston pe partea sanatoasa, miscare. n8d313nd66ujh
Bai cu sare, bai cu sare de Bazna, de Baltatesti, bai cu flori de fan, cu paie de ovaz, bai cu lujere de rosii (frunze si lujere fara radacini), bai cu infuzie de frunze de coacaz negru, frasin si nuc (cate un pumn din fiecare), bai generale cu faina de mustar negru, impachetari cu parafina, cu namol de turba (Vatra Dornei), cataplasme cu mustar negru. Masarea zonelor articulatiei atinse. Masarea punctelor reflectogene: suprarenale (pro­ducere de cortizon) - rinichi - uretere - vezica urinara. Schimbarea alimentatiei. In coxartroza se maseaza si zonele gasrtointestinale, zonele articulatiei soldului, lombare. Degete in forma de ciocan: masarea degetelor de la picioare (toata regiunea dorsala a piciorului). Se va purta incaltaminte larga, fara toc.

Pentru artroze este indicat medicamentul romanesc "Alflutop" produs de Biotehnos Bucuresti. Am cunoscut persoane care s-au simtit bine dupa aceste injectii. Dar trebuie neaparat regim specific si gimnastica medicala, bai, masaje.

HomeAlimente si rolul lor in sanatate.Dieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.
HomeAlimenteDietaTratamente Naturale si SanatoaseBoliMedicamente