Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

Medicina naturista si
 Artroze Reumatism degenerativ
 Artroza soldului
 Spondilozele
 Spondiloza anchilozanta
 Spondiloza lombara
 Discopatie cervicala
 Discopatie lombara


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si reumatism degenerativSpondiloza anchilozanta

Boala este produsa de diferite infectii (mai ales uro-genitale), frig si umiditate, traumatisme, cauze ereditare. Durerile sunt la inceput mai mult nocturne. La radiografie se observa inflamatia articulatiei sacro-iliace. Apoi se agraveaza, aparand punti osoase. La radiografie coloana apare ca un bat de bambus, devenind rigida. Pot aparea si inflamatii oculare si se pot prinde articulatiile mari de la radacina membrelor. La analiza se vede cresterea vitezei de sedimentare, dar ASLO (care la reumatismul poliarticular acut este +) si LATEX (care la poliartrita reumatoida este +), in acest caz, este negativa. Ca tratament, gimnastica in faza de inceput e foarte importanta, corectand functia respiratorie si unele deformatii.


Climatul potrivit pentru bolnav este cel uscat si insorit, cu vanturi slabe, fara variatii ale temperaturii si presiunii atmosferice. Procedurile hidroterapice dau rezultate bune. De asemenea, baile aerotermale (Victoria, 1 Mai). Baile se fac in faza de linistire.

u8f115uf38jgo

HomeAlimente si rolul lor in sanatate.Dieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.
HomeAlimenteDietaTratamente Naturale si SanatoaseBoliMedicamente