Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

Medicina naturista si
 Artroze Reumatism degenerativ
 Artroza soldului
 Spondilozele
 Spondiloza anchilozanta
 Spondiloza lombara
 Discopatie cervicala
 Discopatie lombara


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si reumatism degenerativDiscopatie lombara


Este cauzata de uzura coloanei vertebrale, care se taseaza odata cu varsta, sau de presiunea inui rinichi care actioneaza ascendent asupra nervilor ce merg de-a lungul sirei spinarii, provocand dureri.

.    In caz de discopatii, se fac bai cu bulbi de bujor - macerat + 3 linguri esenta de bujori; bai de sezut cu coada-calului; baie de tataneasa. f4n1113fz69ulc
. Bai de sezut cu coada-calului timp de 20 min.

. Masaj al zonei cu tinctura din radacina de brusture (luna mai) si alcool dublu rafinat? Radacina spalata si taiata felii subtiri, se pune intr-un borcan de 3 1, peste care se toarna alcool cat sa acopere radacina taiata. Se leaga borcanul la gura cu o folie de polietilena si se tine la cald 3 saptamani. Se agita de 2-3 ori/zi. Tinctura devine maronie. Se pot face masaje usoare si cu tinctura de tataneasa.

.    Golden Yacca si Strong Bones (Ca + Mg) - produse de firmele "Homeoplant Select SRL" si "California Fitness".

.    Produsul "Vitalizant" al terapeutului Ioan Groza - cabinet "Natura" din Arad

HomeAlimente si rolul lor in sanatate.Dieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.
HomeAlimenteDietaTratamente Naturale si SanatoaseBoliMedicamente