Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

Medicina naturista si
 Artroze Reumatism degenerativ
 Artroza soldului
 Spondilozele
 Spondiloza anchilozanta
 Spondiloza lombara
 Discopatie cervicala
 Discopatie lombara


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si reumatism degenerativSpondiloza lombara

Poate fi asimptomatica pana la aparitia lumbago-ului. La radiografie pot aparea si ingustarile spatiilor dintre vertebre, dovada ca discurile intervertebrale sunt afectate.


Caldura da rezultate bune, dar la starile congestive ale radacinilor nervilor spinali se poate accentua durerea. Apele sarate, sulfuroase, namolul ajuta.

La un soc traumatic, apare un act reflex de protectie la o alta vatamare a coloanei vertebrale, muschii inferiori ai spatelui contractandu-se. Din aceasta cauza, irigarea sangvina ievine defectuoasa si, ca o consecinta, apare durerea lombara. j8j669je29kzk
.    Se recomanda baia calda de plante, in special de flori de fan. Caldura actioneaza asupra vaselor de sange contractate din muschi, stimuland irigarea cu sange.

. Cataplasma cu frunza de brusture (lipan) tinuta in alcool. Reteta este valabila in general pentru reumatism.


HomeAlimente si rolul lor in sanatate.Dieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.
HomeAlimenteDietaTratamente Naturale si SanatoaseBoliMedicamente