Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

Medicina naturista si
 Artroze Reumatism degenerativ
 Artroza soldului
 Spondilozele
 Spondiloza anchilozanta
 Spondiloza lombara
 Discopatie cervicala
 Discopatie lombara


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si reumatism degenerativSpondilozele

Trebuie diferentiate de spondilite, care au un caracter inflamator grav. Sunt o forma particulara a reumatismului osteo-articular, localizate la nivelul coloanei vertebrale; produc o deformare a acesteia, insotita de contracturi musculare, limitare miscari, pozitii vicioase, dureri. Spondilozele, dupa locul afectiunii sunt denumite cervicala, dorsala sau lombara. Survin mai mult la barbati, dupa 40 de ani. Apar osteofiti sub forma ciocurilor de papagal. Durerea nu este din cauza osteofitilor, ci cand boala provoaca tulburari sau reduceri ale functiei vreunei portiuni din coloana vertebrala. Durerile radiaza spre traiectul nervilor radiculari care ies din maduva spinarii. In functie de. locul bolnav, durerile vor iradia spre umeri, la torace, intercostal, lombar, sacral, sciatic. Examenul radiografie va depista boala. Se va lua vitamina B, se fac kinetoterapie, masaje.

.    "Rheuma Mer" contine: extract de midii specia Mytillus galoprovincialis. Recomandat in: spondiloza, coxartroza, gonartroza, paradontoza. Produs de Laboratoarele Medica din Romania.

.    Se bea de 3 ori/zi, inainte de mese, 1 lingurita suc de traista ciobanului amestecat cu 1 lingurita apa. Se mai poate lua cate 1/2 lingurita pulbere de coaja de salcie, de 3 ori/zi, cu putina apa.


HomeAlimente si rolul lor in sanatate.Dieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.
HomeAlimenteDietaTratamente Naturale si SanatoaseBoliMedicamente