Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre bolile cailor respiratorii si plamanilor. Tratamente naturiste si terapii prin retete alimentareTUMORILE LARINGELUISunt afectiuni relativ frecvente, aparand de obicei la persoane dupa 50 de ani, in special la barbati. Raguseala este simptomul principal. Orice barbat trecut de 50 de ani, care prezinta o raguseala ce dureaza mai mult de 2 - 3 saptamani, trebuie suspectat de o tumoare laringiana.

Obstructia respiratorie cu dispnee bradipneica si stridor (respiratie zgomotoasa), jena in gat cu intepaturi si durere transmisa spre ureche si uneori tusea, hemoptizia si disfagia completeaza tabloul clinic.

 

Tratamentul radical este numai cel chirurgical.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente