Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre dieta regim, Informatii si sfaturi despre cura de slabire, regim, dieta si programe de slabire, grasimi,gras,obez, obezitate,sfaturi,calorii,caloric,continut,silueta,kilograme,exces,sedentarism InformatiiREGIMUL HIPERCALORIC


Nu este acelasi lucru cu excesul alimentar in care se consuma cantitati mari de alimente fara indicatie, putand duce la complicatii severe.

Regimul hipercaloric este o dieta cu indicatii precise: toate formele de de nutritie (diaree cronica, supuratii, albuminurii, stari febrile prelungite, glicozurii, hipertiroidism, neoplasme, tuberculoze), in munci grele, perioada de crestere, sar­cina sau lactatie. Acest regim regenereaza tesuturile, restabileste metabolismul normal si completeaza pierderile. Se individualizeaza suplimentul caloric, se men­tine echilibrul intre componentele ratiei (proteine, lipide, glucide). Regimurile vor fi variate, se va tine cont de preferintele bolnavului, se vor folosi condimente neiritante, iar mesele vor fi vii si frecvente. Nu sunt permise exagerarile.

Ratia hipercalorica se va realiza in special pe seama glucidelor si grasimilor (fainoase combinate cu dulciuri, dulceata, miere, undelemn, unt etc).

https://www.mediculmeu.com/dieta-nutritie/rolul-sucurilor-de-fructe/index.php

https://www.mediculmeu.com/dieta-nutritie/vitamine-si-minerale/index.php

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente