Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre dieta regim, Informatii si sfaturi despre cura de slabire, regim, dieta si programe de slabire, grasimi,gras,obez, obezitate,sfaturi,calorii,caloric,continut,silueta,kilograme,exces,sedentarism InformatiiREGIMUL HIPERSODATSe administreaza in cloropenie (boli cu scaderea clorului in sange).

Aceasta apare in bolile cu varsaturi incoercibile (intoxicatii, gastrite acute, stenoza pilorica, ocluzia intestinala), cu diaree profuza (dizenterie, enterocolita acuta, febra tifoida etc), boli renale cu pierdere de sare, arsuri intinse, transpiratii abundente etc. Se introduce in organism treptat NaCl, se incepe cu 4-5 g per oral, se completeaza subcutanat, intravenos sau prin clisma.

Se va acorda atentie mare cazurilor cu proteinemie sca-zuta si bolilor cardiovasculare.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente