Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre dieta regim, Informatii si sfaturi despre cura de slabire, regim, dieta si programe de slabire, grasimi,gras,obez, obezitate,sfaturi,calorii,caloric,continut,silueta,kilograme,exces,sedentarism InformatiiREGIMUL LACTO-OVO-VEGETARIAN


Se exclud numai carnea si pestele

Se adauga lapte, oua, unt si ulei. Este mai echilibrat si poate fi mentinut timp mai indelungat. Este bogat in glucide si vitamine, dar sarac in proteine si lipide. Fainoa­sele ocupa un loc important in aceasta dieta.

Ratia proteica este asigurata de lapte, oua si branza, alimente cu proteine de valoarea biologica mare, iar grasimile adaugate permit o variatie bogata a meniurilor.

Furnizeaza vitamine si saruri minerale, apa, unii fermenti, precum si celulozice (este anticonstipant).

Este indicat in guta, fiind sarac in purine, in boli cardiovasculare, hipertensiunea arteriala, ateroscleroza, obezitate, hipertiroidie etc.                 

https://www.mediculmeu.com/dieta-nutritie/fructe/index.php
https://www.mediculmeu.com/dieta-nutritie/celulita/index.php

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente