Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul genital, organele genitale

Astenie sexuala


.    Scortisoara, ienupar, pin, angelica, santal, cuisoare, parfum de mosc, piper, papfica, nucsoara, usturoi.

.    Infuzii: - 5 g usturoi, 5 g ceapa, 1 varf de cutit cimbru, 1 g menta/l 1 apa.

.    1 varf cutit pastarnac, 1 g cimbru, 1/2 varf urzica, 1/2 varf matase de porumb, 2 varfuri de micsunea.

.    Elixirul dragostei: infuzie de hamei - 20-30 g hamei/1/2 1 apa clocotita. Se lasa 15 min. Beti cate un pahar de ceai cu miere, inainte de fiecare masa.

.    Ulei de: scortisoara, ienupar, pin, ghimbir, santal, cuisoare, catina (uleiul de catina fiind cea mai bogata sursa de vitamina E - vitamina fertilitatii) etc.

.    Planta branca-ursului ajuta la dobandirea vigorii si a fertilitatii atat la barbati, cat si la femei. Are efect vasodilatator genitar puternic stimuleaza glandele sexuale, este tonic nervos si usor euforizant, reda fertilitatea, regleaza tensiunea arteriala. Astfel se poate trata impotenta vasculara, hormonala si psihica. Este indicata la toate varstele. Se poate folosi si tinctura de branca-ursului. In acest caz se iau 4 lingurite/zi, pe stomacul gol, timp de 2-6 luni (contra impotentei si a infertilitatii). Macerat sau esenta de branca-ursului (crucea-pamantului) - frunze, fructe, radacini- 50 g/l 1 de apa, 24 h. Se bea cate? un pahar mic (80-100 ml) inainte de mese; esenta de traista-ciobanului.

.    Infuzie de: cimbru, izma, levantica, rozmarin + salvie, sunatoare, cretisoara.

.    Macerat de 100 g fenicul/1 1 vin rosu, timp de 21 zile, agitandu-se zilnic. Se filtreaza si se bea cate un pahar mic seara la culcare. Se mai poate folosi pulbere (fructe pisate), 3-4 g/zi.

.    Ginseng.

.    Planta "Sculatoare" (Dactylorhiza maculata) - este afrodiziaca. Se gaseste pe V^l Teleajenului. Se recolteaza la inceputul lunii iunie. Se bea decoct din planta intreaga-
.    "Damiana" contine damiana (Turnera diffusa). Este afrodiziac si creste performantele sexuale. "Feminin" contine damiana, guarana, ginseng rosu, schinduf. "Masculin" contine: zizyphi radix, ginkgo biloba, telina, apilarnil, ginseng rosu. Sunt produse? de Laboratoarele Medica din Romania.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente