Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul genital, organele genitale

Metroragie

- Hemoragie fara legatura cu menstruatiile ciclice: avort, polip, cancer, sarcom, chist.


.    Ceai de: coada-calului, frasin, galbenele, porumb, stejar, traista-ciobanului, urzica, rachitan, troscot, vasc.

.    Ceai de coada-soricelului si urzica, in parti egale. Se face infuzie din 2 linguri de amestec/l cana apa. Se beau 3 cani de ceai/zi.

.    Extern: marul-lupului.

.    Bai de sezut cu frunze de gutui. Baia se prepara astfel: in 4-5 1 de apa se fierbe un pumn de frunze de gutui. Se pune apoi in lighean, cat sa acopere sezutul. Baia se face calda, preferabil seara la culcare. Dureaza pana se raceste apa. Dupa 4 bai se poate produce vindecarea. Aveti grija sa nu raciti si nu ridicati greutati.

.    Se sparg 20 de nuci de la care se ia partea lemnoasa din mijlocul miezului (circa un pumn). Se pune la fiert in 250 ml de vin alb, la foc mic si se lasa sa scada la jumatate. Se strecoara si se bea incet.

Presopunctura
Obs.: Cei neinitiati in presopunctura sa se adreseze unui specialist.

"Reuniunea celor 3 INN" - SP6 - care se afla la 4 masuri deasupra maleolei (gleznei) interne - tonifiere, 5 min., 10 sedinte.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente