Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul genital, organele genitale

Mancarimi vaginale


.    Infuzie de coada-soricelului; spalaturi si bai de sezut cu coada-soricelului.

Mancarimi vaginale cu secretii urat mirositoare:
.    Pentru mancarimi se fac spalaturi locale cu bicarbonat de sodiu de 2-3 ori/zi (1 lingurita de bicarbonat/1 1 apa fiarta).

.    Bai de sezut si spalaturi locale cu ceai de galbenele/4 linguri/1 1 apa.

.    Spalaturi cu ceai de pelin (4 linguri pelin/1 1 apa) pe o perioada de 2 saptamani.

.    Se bea infuzie din galbenele indulcita cu miere. Se bea o cana, fractionat, inaintea meselor principale.

Scurgerea poate fi provocata si de tratamentul cu antibiotice. Se poate face o analiza pentru a afla cauza.

Mancarimi, eroziuni de col uterin
.    Timp de o luna, intre 2 cicluri, se fac seara spalaturi vaginale cu ceai de pelin (infuzie, 3 linguri pelin/2-3 linguri de apa) dupa care se fac aplicatii locale cu miere de tei sau salcam, cristalizata..

.    Se face tratament intern si extern cu infuzie de coada-soricelului, care este un bun cicatrizam, antiinflamator si antiseptic. Pentru aplicatie externa infuzia va fi foarte concentrata (3-4 lingurite/l cana). Se face irigatia, mentinand infuzia 10 min. In interior. Se repeta zilnic timp de 2 saptamani.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente