Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul genital, organele genitale

Vegetatii veneriene - Papilomatoza vaginala

- sunt excrescente nedureroase (ca niste negi), de culoarea tegumentelor, cu evolutie lenta, indelungata, determinata de Papiloma virusuri. La femei se localizeaza pe labii, dar se pot extinde vaginal si pe colul uterin. Sunt implicate in patogeneza cancerului de col uterin. La barbat sunt dispuse pe gland, preput si teaca penisului. Se pot extinde spre zona anala.


Alopat, se face cauterizare. Naturist, se fac tamponari de 4-7 ori/zi: tinctura de rostopasca
(70 g planta, macerata 14 zile in 100 ml alcool de 60°); suc de usturoi sau rondele de
usturoi fixate cu plasture; suc de nuca verde. Tratamentul se aplica pana la vindecare si iInca 2 saptamani dupa aceea.

Spalaturi locale cu ceai de radacina de tataneasa.

Papilomatoza vaginala
In Formula AS, ar. 403, se recomanda spalaturi cu ceai de flori de salcam. In fiecare seara, se introduce in vagin miere din luna mai.

In papilomatoza vaginala se fac spalaturi vaginale cu infuzie de rostopasca (4 lingurite/ 1 1 apa). 2 reprize de irigatii/zi, timp de 1-2 luni.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente