Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul respirator bolileTraheita

- este inflamatia mucoasei traheii, pierderea vocii, tuse uscata, dureri inapoia sternului.


Traheea este situata intre laringe si bronhie, avand lungimea de 12 cm si 2 cm diametru. Este dispusa inaintea esofagului. Cilii de pe membrana ce captuseste traheea, prin bataia lor, indeparteaza impuritatile.


Traheita apare cu o stare febrila, iar tusea uscata, chinuitoare va fi apoi insotita de expectoratie si arsuri indaratul sternului.

Se vor aplica comprese umede si calde pe piept, vata termogena sau cataplasme cu mustar, terci de mamaliga, calmante ale tusei sau expectorante. Fiind insotita de obicei de bronsita, tratamentul este ca la "Bronsita".

.    Ceai de: isop, izma, lemn-dulce, muschi de piatra, nalba, patlagina, pin, sovarf.

.    Decoct de smochine si de seminte de gutui.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente