Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie recomandata, boli nutritionaleCura de ulei Koksuk
In fiecare dimineata trebuie urmata cura de ulei. Cu ajutorul curei de ulei, se elimina o cantitate mare de toxine si microbi. Amestecul care se obtire in gura contine o multitudine de toxine extrase prin saliva din glandele cavitatii bucale.

Dimineata, toxinele se afla depozitate in glandele bucale ca rezultat al metabolismului proteic. Frecand uleiul 15-20 min. In gura, inainte si inapoi, se obtine in final o pasta alba, care se scuipa. Se clateste gura bine cu apa cu sare, apoi, pentru o mai buna curatire, se mai freaca 10 min. 1 lingurita malai, dupa care se clateste iar gura cu apa cu sare. Apoi se face raclajul limbii cu o lingurita de plastic, de zeci de ori, pana se elimina toate mucozitatile cu toxine de pe limba. In final, se spala dintii cu o periuta de dinti.

Primele efecte: albirea dintilor, elasticitatea coronarienelor, disparitia senzatiei de oboseala fizica si psihica, o digestie buna, un somn odihnitor si o stare generala de bine. Cei foarte bolnavi pot repeta de 4-5 ori/zi cura, dar totdeauna pe stomacul gol. Cura se practica la Institutul de Oncologie din Kiev, cu bune rezultate.

Se pare ca tara de origine a metodei este Rusia. Cu cat limba, nasul si gingiile sunt mai bine informate pe calea terminatiilor nervoase ale papilelor gustative, referitor la patrunderea uleiului de floarea-soarelui, cu atat corpul va fi mai capabil sa intre in rezonanta. Corpul stie ca substanta care a intrat (uleiul de floarea-soarelui) poate fi "incarcata" cu tot ceea ce dauneaza, mai ales cu tot ceea ce emite radiatii negative.

Timpul cel mai favorabil pentru cura este cu Luna in descrestere, preferabil 14 zile.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente