Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie recomandata, boli nutritionaleUrinoterapia


O metoda de vindecare recomandata de un medic, din Arad. Se fac frectii, comprese, se bea urina.


In revista Formula AS, nr. 366 sunt prezentate rezultatele de la al II-lea Congres Mondial de Urinoterapie - 13-16 mai 1999 la Gersfeld - Germania. Dr. Cristian Boerescu spune ca o descoperire senzationala facuta simultan la laboratoarele biochimice Hayashibara din Japonia si Amarillo Cell Culture Co Inc. din Texas a pus in evidenta existenta unor celule senzoriale situate in gura si faringe care, atunci cand se consuma propria urina sunt activate si transmit creierului informatii, ca un veritabil analizor biochimic. Astfel, creierul este informat despre diferitele afectiuni sau dezechilibre produse in organism si prin mecanisme de biofeedback ia masuri prompte de vindecare.

.    Este strict interzis tratamentul cu urina in cazul consumului de carne, alcool, tutun, zahar, otet, sare, cafea, droguri si medicamente de sinteza. Sa fie evitate alimentele acide (de ex. bors), altfel pot aparea efecte secundare de tipul eczemelor. Inainte de inceperea curei de urinoterapie scaunele sa nu fie moi deoarece se poate produce diaree sau colita.

.    Nu se va folosi niciodata primul si ultimul jet atunci cand se recolteaza urina. Se va folosi mijlocul jetului urinar.

Cum fiinta umana este o copie fidela a macrocosmosului, iar in natura totul se transforma, nu se accepta nici un fel de pierderi.

Exemplu: circuitul apei in natura. Urinoterapia face posibila reciclarea substantelor vitale utile pe care organismul le-a pierdut printr-o filtrare renala dezordonata.

Dl Vitali Ciobanu recomanda urmatoarea procedura: pacientul se trezeste la 3-4 dimineata, se asaza cu fata la rasarit si tot in aceasta pozitie va urina. Prima si ultima treime din urina se va arunca. Se colecteaza cantitatea de la mijloc (cam 100 g). Nu se bea totul deodata, ci in inghitituri impare, fara oprire si cu fata la rasarit (Formula AS, 17-24 martie 1997). Rusii au infiintat, in 1932 un institut de cercetari in domeniul urinoterapiei. Aceasta vindeca boli de ochi, regleaza functiile ficatului, distruge parazitii intestinali, imbunatateste pofta de mancare, curata sangele. E un antidot in otraviri si mareste imunitatea organismului, in urina se gaseste ureea, care are efect antitumoral. Urina contine informatia despre bolile organismului si este un medicament nozonic. Urina oricarui om contine toate nozodele care apar cand corpul se imbolnaveste. Ele actioneaza ca un vaccin.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente