Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie recomandata, boli nutritionaleFolosirea bitterului suedez


Reteta de bitter suedez a fost elaborata si transmisa de medicul suedez dr. Samst, a carui familie a trait pana la adanci batraneti datorita acestui preparat.

Dr. Samst a trait pana la 104 ani si a murit in urma unui accident de calarie.

Este folosit atat ca mijloc preventiv pentru imbolnaviri, cat si in caz de boli grave.

Bitterul se gaseste preparat in farmacii sau se ia amestecul de plante gata preparat de la Plafar si se face macerat de plante in alcool.

Totodata se dau si instructiunile de folosire a bitterului. Sustinatoare a acestui bitter, afirma ca reteta provine de la Paracelsus, care il denumea "elixir" si cu care vindeca bolnavi cu afectiuni dintre cele mai serioase.

Se poate spune ca a dat rezultate in multe cazuri: probleme de digestie, infectii, umflaturi datorita traumatismelor, raceala etc.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente