Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre sistemul nervos boli si TratamenteENZIMELE Sl ANTIENZIMELE

h1g276hk83ysj

Hialuronidaza (Filase) permeabilizeaza tesutul conjunctiv, favorizeaza absorbtia unor exsudate si hematoame.

Tripsina si hemotripsina - enzime proteolitice care produc liza tesutului necro­zat, a fibrinei si a coagulilor de sange. In aerosoli, fluidifica secretiile bronsice si in doze mari sunt antiinflamatorii. Administrate i.m., pot provoca reactii alergice, iar in aerosoli iritatie traheo-bronsica.

Streptokinaza si streptodomaza sunt tot enzime proteolitice. Usureaza resorbtia exsudatelor purulente pleurale si favorizeaza liza coagurilor intravasculare proaspat formate (fibrinoliza).

Kalicreina (Padutin-depot), in fiole de 40 U. este vasodilatatoare cu efect prelungit, util in boli arteriale periferice.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente