Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si ochiul vedereaAlbeata corneei, pete pe cornee (leucon)


Petele pe cornee pot fi un gen de proteine acumulate. Pata alba pe cornee poate fi ca urmare a unei plagi sau ulceratii. Se poate produce pierderea partiala sau totala a vederii.

.    Pentru limpezirea ochilor - decoct de tije, frunze de papadie; suc de carcei de vita-de-vie -se spala ochii.

.    Pentru pete pe cornee - suc de rostopasca cu care se ung pleoapele (nu se folosesc pentru tratament tulpini ce poarta flori. Se ia tulpina cu frunze sau doar frunze cu codita, se spala, se freaca intre degetele umezite). Noaptea, se aplica frunze de rostopasca, proaspete si spalate, peste ochii inchisi si se leaga o fasie de panza.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente