Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si ochiul vedereaStrabism

- Este un defect de vedere datorita axelor vizuale ale globilor oculari, care nu sunt paralele si ca urmare privirea va fi incrucisata. Poate fi convergent (ochi apropiati) sau divergent (ochi spre exterior). Uneori interventia chirurgicala poate da rezultate.

 


Strabismul este urmarea modificarii insertiei muschilor oculari extrinseci, de la unul sau de la ambii globi oculari. La cel convergent, axul ocular este deviat inauntru, iar la cel divergent, in afara.

.    Tratament homeopat.

.    Masarea zonelor reflexe ochi - cap.

Exercitii la aparate (in spital) pentru ochi. Purtarea lentilelor prismatice.

.    Suc de morcov + putina drojdie de bere, luat zilnic, concomitent cu exercitii la aparate. Are eficienta mai ales la copii. Calciul este necesar muschilor si umorilor apoase ale ochilor.


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente