Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Medicina naturista si
 Ochiul si vederea
 Albeata corneei pete pe cornee leucon
 Blefarita
 Cataracta albeata
 Cearcane
 Conjunctivita
 Glaucom
 Hemeralopie cecitate diurna
 Hipermetropie
 Cheratita
 Miopia
 Oftalmie
 Prezbitism
 Strabism
 Urcior la ochi orgelet
 Xeroftalmie

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si ochiul vederea

Hemeralopie (cecitate diurna)


- se caracterizeaza prin diminuarea acuitatii vizuale la lumina.


Apare dupa lungi perioade de stat in locuri intunecoase: pesteri, inchisori etc. Mai poate fi cauzata de boli toxice sau infectioase dar si de lipsa vitaminei A. Se poate vindeca. In primul rand se va lua vitamina A.

.    Infuzie de afin cu 2 lingurite de frunze la 500 ml apa sau decoct de fructe (2 lingurite la 250 ml apa) - spalaturi oculare si se beau 2 ceaiuri/zi.

.    "Heligal" - produs din flori de craita. Substanta din flori de craita, inrudita cu vitamina A, creste viteza si capacitatea de adaptare a ochiului la intuneric si imbunatateste sensibilitatea ochiului la lumina. Si miopii si suferinzii de retina pigmentata beneficiaza de acest produs.

loading...
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente