Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si ochiul vedereaHemeralopie (cecitate diurna)

- se caracterizeaza prin diminuarea acuitatii vizuale la lumina.


Apare dupa lungi perioade de stat in locuri intunecoase: pesteri, inchisori etc. Mai poate fi cauzata de boli toxice sau infectioase dar si de lipsa vitaminei A. Se poate vindeca. In primul rand se va lua vitamina A.

.    Infuzie de afin cu 2 lingurite de frunze la 500 ml apa sau decoct de fructe (2 lingurite la 250 ml apa) - spalaturi oculare si se beau 2 ceaiuri/zi.

.    "Heligal" - produs din flori de craita. Substanta din flori de craita, inrudita cu vitamina A, creste viteza si capacitatea de adaptare a ochiului la intuneric si imbunatateste sensibilitatea ochiului la lumina. Si miopii si suferinzii de retina pigmentata beneficiaza de acest produs.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente