Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si ochiul vedereaCheratita

- Inflamatia corneei, care devine tulbure, isi pierde luciul, conjuctiva este congestionata - apar dureri, vedere incetosata, lacrimare, fotofobie - cauze: herpes cornean, microbi.


O cauza poate fi si virusul zosterian. Patrunderea microbilor in cornee se face in urma unui traumatism sau in urma unei conjunctivite.

Fotofobia (dureri la lumina) il determina pe individ sa stranga pleoapele. Vederea scade.

.    Miere de albine, solutie 30% in apa distilata - se pun cate 3 picaturi in fiecare ochi, timp de 12 zile, cand dispar durerile.

.    Decoct de pelin cu 50 g varfuri inflorite/l 1 apa. Se fac spalari oculare; nu-ma-uita (decongestiv) - comprese sau lotionari; seminte de laptuca.

.    Infuzie de fenicul, cu 40 g fructe/1 1 - spalaturi.

.    Picaturi cu aloe vera stabilizata - Firma "Forever Living Products".

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente