Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si sistemul nervosBalbaiala (logonevroza) si tulburarile de vorbire


Balbaiala este o tulburare de vorbire de natura nevrotica. Apare mai ales in copilarie. Exista greutate in pronuntarea unor cuvinte sau repetari si lipsa de silabe. La cantat dispare, dar se accentueaza la emotii.

Tratamentul trebuie inceput devreme, cu medic logoped.

Tulburarile de vorbire pot fi si un simptom neurologic produs de paralizii ale nervului motor corespunzator vorbirii sau leziuni ale cerebelului si in leziuni ale scoartei emisfenilui stang (pentru dreptaci) unde e localizata functia vorbirii (lob temporal, parietooccipital: surd si orb; lob frontal - nu poate vorbi). Se va trata neurologic.

Se consuma seara 1-3 cesti de ceai de coji de mere si ceai de roinita. Se bea dimineata 1/4 1 vin sau must in care s-a fiert o priza (cat iei intre 3 degete) de coada-calului. Se pune pe foc in vin sau must rece, iar cand fierbe se ia de pe foc si se strecoara. Fiarta in apa nu are efect. Se bea dimineata.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente