Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si sistemul nervosParalizie si pareze ale nervilor periferici

- Infectii, ruperi de vase sangvine sau astuparea lor, tumori, lovituri cu distrugeri de substanta nervoasa. Exista paralizii functionale sau isterice, ce se vindeca prin sugestie. Sunt necesare vitaminele B, E.


.    Se consuma varza, hrean, argila, drojdie de bere.

.    Decoct de ghiocei: 1 lingurita bulbi, flori si frunze la o cana de apa. Se bea o cana/zi, se pot face si bai cu 50-100 g la 3-4 1 apa - zilnic o baie.


.    Dumbravnic (Melittis melissophiyllum L) - infuzie - 1-2 lingurite/cana, se beau 2 cani/zi. Se fac bai cu decoct din 150 - 200 g planta/3-4 1 apa; infuzie de levantica - se bea si se fac bai; idem pelin, salvie.

.    Iarba-grasa: decoct din 100 g frunze pentru comprese calde pe regiunea paralizata - de 2 ori/zi. Bai cu decoct 150-200 g/2-3 1 apa.

.    Macris marunt: infuzie de frunze - 2 cani/zi; decoct cu 100-200 g frunze pentru o baie, la 37-38 °C.

.    Deditel - 1 cana/zi si comprese, ciubotica-cucului.

.    Macerat de floarea-pastelui cu o mana planta/l 1 otet. Se pune o compresa pe partea bolnava 5-10 min. E vezicanta si revulsiva, energica.

.    Impachetari cu parafina, 50-60 °C, 20 min.

.    Cataplasme reci sau caldute cu argila sau varza - de 2 ori/zi. Cea de seara se tine toata noaptea.

.    15-30 g hrean dat pe razatoare/1 1 apa; se fierb 5 min. - se macereaza 12 h. Se beau 2 cani/zi, intre mese.

.    in general, in paralizii, se vor bea urmatoarele sucuri de:

- morcov + sfecla + spanac;

- morcov + telina + patrunjel;

- morcov + sfecla + castravete;

- telina.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente