Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si sistemul nervosNevrite (polinevrite)

- Sunt inflamatii ale nervilor. Tulburarile sunt in functie de particularitatile nervului lezat. Nevritele sunt dureri pe traiectul sau ramificatia unui nerv senzitiv.


Paralizii mai ales ale picioarelor, insotite de amorteli, arsuri, furnicaturi si, in special, dureri la apasarea muschilor in aceleasi locuri unde exista si deficitul motor. Sunt cauzate de boli ca difterie, febra tifoida, gripa, diabet, uremie, cancer, intoxicatii prin ingerare de arsenic, taliu, plumb, alimentatie deficitara (avitaminoza Bp B]2, PP) si datorita unor tulburari de metabolism.

Polinevrita etilica apare in alcoolism cu avitaminoza Br Apar leziuni ale nervilor periferici, senzitivo-motorii si simetrici. Senzitiv inseamna sensibilitate subiectiva ca dureri in muschi, parestezii sub forma de arsuri, furnicaturi si intepaturi in membre.

.    Drojdia de bere : 1-2 linguri in preparate.

.    Sfecla rosie.

.    Bai cu: flori de musetel (500-1000 g musetel in 3-5 1 apa fierbinte, care se pun in cada cu apa la 37-38 °C, 20 min., 21 bai), menta (300-500 g/3-5 1 apa), mustar (50-*100 g se amesteca cu apa calduta 20-22 °C. Pasta se introduce in saculet de panza. Se agita saculetul in baie).

.    Ceai de: menta (1-2 cani/zi).

.    Masaj (10-12 min.), zilnic, cu miscari pasive; ultraviolete.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente