Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si sistemul nervosTremurul membrelor

Este un simptom intalnit in boli ca: luesul cerebral, delirium tremens, boala Parkinson, psihoza senila, boala Basedow etc.

.    200 g iaurt + o lingura otet de mere + o lingurita miere + 20 g drojdie de bere se amesteca si se bea dimineata pe stomacul gol. Dupa 20 min. se mananca consistent. Se procedeaza astfel 7 dimineti la rand, cu o pauza de 10 zile. Se repeta procedeul astfel ca in total sa fie 21 de zile de tratament, cu pauze de 10 zile. Se poate repeta la 2-3 luni. Ziua se beau 3 cani cu infuzie de sunatoare + levantica + cimbru (o lingurita cu amestec plante la o cana cu apa). In fiecare cana cu infuzie se pune o lingurita cu bitter suedez. Iaurtul este preferabil sa fie preparat in casa. Prudenta la cei care au aciditate mare.

.    Tinctura din: 50 g sunatoare, 20 g poroinic (untul-vacii), 20 g ciubotica-cucului, 10 g boabe ienupar cu rachiu de secara sau fructe 38-40%, 14 zile la soare. Se iau din ora in ora 15-20 picaturi puse in ceaiul de plante: frunze de frasin, sunatoare, coada-soricelului, salvie si coada-calului, cate 20 g.

.    Bai de sezut cu varfuri proaspete de molid, sunatoare, coada-soricelului sau cimbru (100 g - se fac 3 bai la 14 zile).


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente