Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si sistemul nervosNevroza isterica (isteria)

- Tulburari motorii sub forma de spasme, paralizii sau tulburari senzitive ca anestezie, hiperestezie si chiar afonie.


Bolnavul exagereaza o anumita senzatie pe care ulterior o considera rea. Aici este importanta sugestia.

.    Dragaica, musetel, cicoare (decoct din radacini), arnica, flori de bujor uscate (30-60 g/ 1 1 apa) - florile proaspete provoaca diaree -, unguras, vinarita, vasc, sunatoare (ceai si baie de sezut).

.    O data pe luna se face baie cu decoct de cimbru salbatic.

Sunt recomandate sedativele care au proprietatea de a linisti o stare de excitatie.

.    Flori de levantica, tei (50 g/l), ulei de levantica - 4-5 picaturi de 2-3 ori/zi.

.    Bai cu ulei de cimbru cu alcool (in parti egale).

.    Ceai de: coada-calului, iarba-mare, levantica, musetel, menta, odolean, porumbar, roinita, rostopasca, salcie, salvie, sovarf, sulfina, talpa-gastei, urzica-moarta.

.    Ulei de: maghiran, levantica, busuioc, rozmarin.

.    Tratamentul cu argila reda bucuria de a trai, prin bogatia de minerale pe care le contine. Se stie ca lipsa de minerale duce la stres.

In caz de soc psihic, se ia o lingurita cu tinctura de arnica ce se tine putin sub limba si apoi se inghite. Apoi, se face tratament cu 30 picaturi de tinctura de arnica puse in apa, de 3 ori/zi, in cure de 20 zile.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente