Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolile glandelorBulimia


Bulimia, ca si anorexia sunt boli cauzate in principal de complexele si traumele noastre psihice, de climatul familial sau de la locul de munca, fiind o forma de protest la ceva. Pentru aceasta trebuie in primul rand sa se doreasca iesirea din aceasta stare. Se manifesta prin foame exagerata.

.    Tinctura de angelica. Se ia de 3-4 ori/zi, inainte de masa, cate 1 lingurita intr-un pahar cu apa. Se face cura de o luna. La nevoie se repeta dupa o pauza de o saptamana.

.    Firma California Fitness (America), cu distribuitori si in Romania, ofera produsele: Citrimax & Chromium si Nopalin.

.    "Garcinia Plus" imbogatit cu crom care ajuta procesele metabolice. Regleaza pofta de mancare, arde grasimile, protejeaza ficatul.

Crestere: Ca, Si (fixeaza P), Mn (accelereaza arderile, fixeaza vitaminele si mineralele).

Coordonarea cresterii este realizata de sistemul neuroendocrin prin: hipofiza, tiroida, glande sexuale. Cresterea si dezvoltarea oaselor este influentata si de hormonii timusului. Spre deosebire de adulti, la copii timusul este mai mare si cu o activitate intensa. De aceea se mai numeste "glanda copilariei". Aceasta glanda se gaseste la locul de bifurcare a traheii in cele doua bronhii, inapoia sternului. Cresterea armonioasa se face prin dezvoltarea simultana a caracterelor somatice, genitale si psihice. Se termina odata cu osificarea cartilagiilor diafizoepifizare ale oaselor.

.    2 linguri polen/zi (2-15 g) acopera necesarul de aminoacizi (20 din 22) pentru adult.

.    Masarea zonei reflexogene a hipofizei. Stimularea asimilarii.

.    Sa se consume grau incoltit. La copii de 7-14 ani, doza este de 1-2 linguri/zi; la copii de 6-7 ani, doza este de 1-3 lingurite/zi.

.    Este mai eficace consumat dimineata pe stomacul gol, dat prin masina de tocat si amestecat cu miere, (2-3 nuci) si mar sau para.

.    Tot ce primeste organismul in perioada de 2 saptamani de luna in crestere, pentru dezvoltare si intarire, isi dubleaza efectul.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente