Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolile glandelorTetania

- este tot o insuficienta paratiroidiana. Este un sindrom datorita scaderii calciului din umorile organismului. Se manifesta prin contracturi ale muschilor, convulsii, asfixie prin spasm laringian etc. La baza se afla o stare latenta de hiperexcitabilitate a muschilor si a nervilor. Dureaza de la cateva minute la o ora. Se intalneste in insuficienta paratiroidiana hipovitaminoza D, tulburari grave gastro-intestinale.


.    Zilnic se consuma salata din: 300 g radacina de telina + 100 g morcov + 100 g mar, o lamaie. Legumele si marul se dau pe razatoare. Se poate consuma si a doua zi, daca se tine la frigider acoperita. Se tine o cura cu cruditati si aceasta salata minim o luna, apoi se rareste (macar o data pe saptamana).


.    Miscari in aer liber.

.    "Raducu". De asemenea, "Spasmostop", care contine: epibioza, calciu natural, extract de valeriana. Ajuta in tetanie calcipriva, hipomagnezienemie, spasmofilie. Sunt produse de Laboratoarele Medica din Romania.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente