Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolile glandelorGonade - Hipogonadism


Gonadele sunt organele genitale: ovarele la femei si testiculele la barbati. Ovarul este o glanda cu secretie externa (ovulul) si interna (hormonala - foliculina, corpul galben -progesterona). Testiculul secreta prin intermediul celulelor interstitiale, hormonul numit testosteron. Hormonii secretati, testosteronul si foliculina, determina caracterele sexuale secundare: la barbati - parul pe fata, barba, ingrosarea vocii, dezvoltarea musculaturii, iar la femei - lipsa parului pe fata, dezvoltarea mamelelor, vocea subtire etc.

Hipogonadism
Tratament pentru hipogonadism:

.    Dimineata, inainte de masa, se mananca 10 pastile de pastura si se iau 3 lingurite de miere cu apilarnil. Inaintea mesei de pranz si a cinei se iau cate 3 lingurite de miere cu apilarnil. Pastura se poate inlocui cu polen (2 lingurite), iar mierea cu drajeuri Apilarnil.

.    Se fac irigatii anale astfel: in 250 ml infuzie de galbenele adaugati 2-3 lingurite de miere cu apilarnil (dar numai cand temperatura infuziei este apropiata de cea la care se poate folosi). In cel mult o luna gonadele vor functiona normal. Se va consuma miere poliflora.


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente