Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologiceChisturi epidermice, lipoame, polipi

- Tumorete mici, dure, aidoma bobitelor de gris, de 1-2 mm, albe, raspandite mai mult pe fata.


.    Spalare cu infuzie de dragaica, cat mai fierbinte. Apoi se clateste bine pielea cu apa calda.

.    In caz de epiteliom, se face masaj usor local cu bitterul "Taina plantelor" realizat de Laboratoarele "Hypericum" din localitatea Desesti-Maramures. De asemenea, alternativ se pot folosi unguentul de propolis si uleiul de catina (antiseptice, cicatrizarite, regeneratoare, antiinflamatoare si reepitelizante).

Pentru umflaturi la gat, pe maini sau in alta parte a corpului, se unge pielea cu alifie de galbenele si se aplica comprese cu bitter suedez (cam 3 zile).


Pentru lipoame :
.    Se dezinfecteaza locul cu lipomul si se pune o moneda de cupru care se lipeste cu scotch. Cititorul revistei Formula AS, nr. 380 din septembrie 1999 garanteaza metoda, spunand ca daca se aplica moneda vineri, duminica dispare lipomul.

.    Pentru lipoame se face masaj usor cu ulei de ricin, unguent de galbenele si crema "Spirulin" produsa de laboratoarele Hofigal. Se face si analiza colesterolului pentru a verifica daca nu acesta este cauza producerii lor.

.    Pentru polipi externi se fac tamponari de 2 ori/zi timp de 6-7 zile cu tinctura de iod.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente