Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologicePilozitate excesiva (Hirsutism)


Localizarea parului este determinata de functionarea glandelor sexuale si suprarenale. Pilozitatea de tip viriloid la femei poate proveni din functionarea in neregula a acestor glande.

.    Sa se consume struguri si frunze de marar, telina.

.    Plante precum: anason, branca-ursului, napraznic (ciocul-cocoarei), semintele de marar, zmeur, cretisoara ajuta la reglarea hormonala.

.    Sa se faca o cura cu produse apicole.

.    Se ung zonele cu suc de frunze, flori si tulpini de rostopasca, si se lasa cateva ore. Se spala pielea cu sapun fin si se protejeaza cu alifie de galbenele, ulei de sunatoare sau ulei de musetel. Concomitent, se beau 3-4 cani de infuzie de urzici.

.    Se unge corpul cu ulei de sunatoare sau de musetel.

.    Se fac bai de sezut cu coada-calului, care stimuleaza circulatia sangelui prin rinichi.

.    Se consuma seminte de marar, de exemplu sub forma de tinctura.

.    "Radacina de lemn-dulce" reduce pilozitatea.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente