Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologiceEczeme streptococice - piodermita streptococica

- Eczema streptococica apare ca o complicatie, de cele mai multe ori pe un intertrigo preexistent. Apar vezicule mai ales la periferia placardului, cu zemuire. Mancarimea este din ce in ce mai intensa. Afectiunea poate deveni cronica, se acopera cu scuame care recidiveaza usor.


Pentru a preveni boala, se va face dezinfectia pielii, mai ales cand sunt rani care pot fi poarta de intrare a microbilor. Se vor folosi antiseptice cum ar fi violetul de gentiana, spalari cu ceaiuri dezinfectante (musetel, nuc, patlagina, coada-soricelului, pelin etc). Preparatele cu propolis omoara microbul. Ajutator pentru dezintoxicare, prurit si chiar vindecare este si tratamentul de la "Eczeme alergice". Folositoare sunt preparatele firmei "Forever Living Products" (in special pe baza de propolis si aloe cu alte plante).

.    Vitamine necesare: B2, E, F (cu B6 si A), K, B12, C, Mn (antitoxic).

.    Propolis spray pe locul afectat de 2 ori/zi, apoi se foloseste unguentul cu propolis. Se beau si 20-30 picaturi tinctura de propolis.

.    Local, se aplica fructe zdrobite de catina, apoi dupa 1/2 h se unge cu ulei de catina.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente