Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologiceUnghii casante

Lipsa de Ca. Masarea zonelor reflexe ale paratiroidelor, ale organelor de metabolism.

Cea mai buna zi pentru taierea si ingrijirea unghiilor este vinerea dupa apusul soarelui. Sambata este cea mai nepotrivita. In general, zilele Capricornului sunt indicate pentru ingrijirea unghiilor si dintilor. Nu se vor ingriji in Pesti si in Gemeni.


.    In cazul unei inflamatii a patului unghiei se lasa 50 g nalba sa stea la macerat in apa rece peste noapte. Inainte de a merge la culcare, se fac bai incalzite la picioare sau la maini, timp de 20 min. Maceratul se poate refolosi de 2-3 ori. Se unge unghia cu alifie de filimica (galbenele) si se pun comprese cu ierburi suedeze.


.    Unghiile friabile sau accidentate se ung cu suc de ceapa sau de piciorul-cocosului, timp
Indelungat.


.    Unghiile care se exfoliaza se ung cu suc de lamaie, apoi cu crema RADEX, produsa de
"Plantavorel", Piatra-Neamt.


.    Se spala unghiile seara cu fiertura de coaja de stejar, apoi se ung cu lanolina. Se fac bai
de ulei cald.


.    Timp de 1-2 luni sa se ia cate 3 lingurite/zi cu pulbere de coada-calului. Unghiile si parul
devin mult mai solide.


.    Sa se consume zilnic 1-2 linguri/zi cu germeni de orz. Sunt bogati in minerale si hormoni care ajuta la cresterea si regenerarea unghiilor si a parului.


.    "Floraderm", produs de Laboratoarele Medica din Romania.


.    In perioada in care se consuma mult grau incoltit si mancare de grau cu ridichi unghiile cresc mai repede si se intaresc.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente