Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologice

Pecingine (Impetigo) - piodermita streptococica

- Basicute purulente produse de streptococ sau stafilococ, apoi ulcereaza si se acopera de cruste.


.    Este bun otetul de mere, se aplica suc de nuca extern, cataplasme cu frunze de vanata, frunze de varza, papadie, rostopasca.

.    Lotiuni sau cataplasme cu decoct de iarba-mare (2 linguri/1 cana), flori de lumanarica -calmeaza mancarimile; infuzie de frunze de mesteacan; decoct de coaja de crusin; spalari cu infuzie de nuc pe zonele afectate.

.    Suc de morcov - lotionari cu suc.

.    Pomada de muguri de plop negru: 40 g muguri, 100 g ceara topita 3 h la baia de apa, in care se adauga aproape de racire 50 g lanolina.


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente