Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologicePecingine (Impetigo) - piodermita streptococica

- Basicute purulente produse de streptococ sau stafilococ, apoi ulcereaza si se acopera de cruste.


.    Este bun otetul de mere, se aplica suc de nuca extern, cataplasme cu frunze de vanata, frunze de varza, papadie, rostopasca.

.    Lotiuni sau cataplasme cu decoct de iarba-mare (2 linguri/1 cana), flori de lumanarica -calmeaza mancarimile; infuzie de frunze de mesteacan; decoct de coaja de crusin; spalari cu infuzie de nuc pe zonele afectate.

.    Suc de morcov - lotionari cu suc.

.    Pomada de muguri de plop negru: 40 g muguri, 100 g ceara topita 3 h la baia de apa, in care se adauga aproape de racire 50 g lanolina.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente