Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologiceUrticarie cronica.    Extern se poate folosi gelul de Aloe Vera. Inlatura pruritul si regenereaza tesuturile lezate. De asemenea, contra pruri­tului se foloseste otetul de mere diluat, care poate fi pulverizat pe suprafata afectata cu ajutorul unui spray, sau se poate face baie cu apa in care se toarna putin otet de mere. Totodata, se poate lua si intern (1 lingurita/1 pahar apa).

.    Metoda chinezeasca (data in Formula AS, nr. 409): se aplica o ventuza peste ombilic. Pielea si ventuza se dezinfecteaza inainte cu alcool. Ventuza se tine 30 min. pe ombilic, apoi se scoate cu grija. O cura dureaza 3 zile consecutiv, se face o pauza de o zi si daca este cazul se reia cura. Acest tratament revigoreaza intregul organism.

.    cura de ape minerale de la izvoarele din statiunea Olanesti - Valcea.

.    regim alimentar fara carne, lapte dulce, alcool, cafea, coloranti si arome chimice. Se consuma: legume, fructe, sucuri naturale, mult morcov ras, salata de telina, lapte batut, peste alb, cel mult piept de pui de tara.

.    Se vor bea sucurile recomandate la alergie; in plus, suc de morcovi si suc de morcov + telina + spanac.

.    Nu va expuneti la soare dar faceti bai de aer.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente