Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologiceTricofitie - Dermatomicoze


Tricofltie (caderea parului, cruste, ingrosarea pielii); epidermofitie interdigito-plantara; pitiriazis versicolor; candidoze; margaritarel; vulvo-vaginite; zabaluta, erizipel dat de streptococ, localizat la vasele limfatice din derm - cu febra mare, varsaturi, transpiratii - dupa 1-2 zile apare un placard rosu, edematiat, dureros-dupa 5-10 zile se usuca si se descuameaza - este localizat la membrele inferioare, la fata, urechi.
Micoza este o infectie fungica (produsa de ciuperci) care apare mai ales la pacienti tratati mult timp cu antibiotice.

Se vor folosi ca tratament produse cu rol antibiotic, iod. Dermatomicozele sunt boli foarte contagioase, unele ducand la caderea totala a parului. Micozele pielii capului se iau de la caini, pisici, cai, vitei. Oamenii care transpira mult pot face pitiriazis versicolor cu pete de diferite culori; rosii, cafenii sau albe, acoperite cu scuame. Pot aparea pe jumatatea superioara a trunchiului, pe ceafa, membre superioare. Este lipsita de mancarime. Dupa expunerea la soare raman pete albe nepigmentate.

Se fac badijonari cu solutii de iod si salicilat. Mai exista pitiriazis rubra de cauza necunoscuta, cu pete rosii, rugoase, pe fata dorsala a degetelor de la maini sau pe genunchi.

Dermatomicozele se localizeaza atat pe pielea paroasa, cat si pe cea lipsita de par.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente