Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologiceInflamatii ale pielii

- sunt procese determinate de leziunile produse de diferiti factori fizici, chimici, biologici si de reactia organismului fata de acestia. Reactia inflamatorie apare ca o exsudatie (iesirea sangelui in afara oaselor) care are ca scop sa indeparteze tesuturile distruse si sa combata prin leucocite si anticorpi infectia microbiana.

Urmeaza proliferarea, adica inmultirea histiocitelor (care mobilizeaza si realizeaza fagocitoza tesutului conjunctiv) si celulelor conjunctive care combat in continuare infectia si repara tesuturile lezate.


Inflamatia (infectia) acuta se caracterizeaza prin roseata (congestie - adica dilatarea vaselor cu cresterea circulatiei - si edem).

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente