Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si pielea, bolile pieli si boli dermatologicePigmentatia pielii


.    Se unge locul afectat cu seva din frunze carnoase de urechelnita (Sempervivum tectorum) taiate de-a lungul si despicate.
.    Ungeri cu bitter suedez (cam 6 saptamani), esenta de amica.
.    Seva tulpinilor de filimica (galbenele).
.    Propolis. Prin masare cu "Propoderm" alunitele se descuameaza continuu, suprafata se micsoreaza si decoloreaza pana dispar. Tratamentul este indelungat.

.    Alunitele (negii) sau petele de pe fata provenite de la afectarea ficatului se ung cu ulei de ricin de 2-3 ori/zi. Tratamentul dureaza 2-3 luni.
.    Pentru petele de pe piele aparute in urma unor dereglari interne se beau zilnic 2-3 cani de decoct cu radacina de macris (Rumex acetosa). Are actiune benefica asupra ficatului, detoxifica. Pentru o eficienta marita se poate combina cu planta trei-frati-patati. Decoctul se face astfel: se pun 2 lingurite planta/1 pahar apa si se lasa noaptea la macerat. Apoi se strecoara, se pune lichidul deoparte, iar planta se pune la fiert 1-2 min. cu 100 ml apa. Dupa ce s-a racit, se combina cele 2 extracte.
.    Pentru pete aparute in urma sarcinii se foloseste "Crema bioestompatoare" si "Serul bioestompator pentru pete pigmentare" de la "Ardes Cosmetici". Contin acid kojic, acid azelaic (acizi din fructe), aloe, citrice care impiedica formarea melaninei. Crema se aplica dimineata pe pete, iar serul seara, pe toata suprafata.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente